Az állam egyre kevésbé tudja finanszírozni a nyugdíjakat, egyre kevesebb aktív dolgozó tart el egyre több nyugdíjast, ezért napjainkban az öngondoskodás szerepe felértékelődött.

Az önkéntes nyugdíjpénztár a legegyszerűbb államilag támogatott nyugdíj öngondoskodási forma. A kiválasztott pénztárba folyamatosan fizetjük a tagdíjat az adott portfólióba, év végén megkapjuk rá a 20% adókedvezményt a nyugdíjba vonulás esetén pedig felvehetjük a tőkét és a hozamokat

Nyugdíjpénztár

Szakértőink segítenek az Ön igényeinek és pénztárcájához igazodó megoldás kiválasztásában. Ha Önnek fontos, hogy nyugdíjba vonulásakor ne kelljen alább adnia a megszokott életszinvonalát, akkor keressen minket.

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz családnak, munkavállalónak a döntése, akik bennünket választottak nyugdíjuk értékének megőrzése érdekében.

Jelmondatunk:
Ahány ember annyi élethelyzet, mi nem kínálunk standard csomagokat, hanem minden esetben az ügyfelünk valódi igényeire dolgozunk ki egyedi megoldásokat a Magyarországon jelenlévő pénztárak kínálatából.

Hogyan kötheti meg személyre szabott biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a portfolió javaslatot, valamint a pénztárak árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.

Ajánlatkérés