Ön mit újítana fel otthonában? A fürdőszobáját, a konyháját vagy az ablakokat cserélné le? Vagy új ingatlanba költözne? Mit szólna, ha a beruházás közel egy harmadát (30%-át!!) az állam fizetné Ön helyett?

Lakástakarékpénztár szolgáltatással a megtakarítás gyerekjáték! A megtakarítást állami támogatás gyarapítja, ráadásul kamatadó mentesen! Ilyen feltételekkel igazán egyszerű álmaink otthonát felépíteni! Az állami támogatás családon belül megtöbbszörözhető, hiszen hozzátartozó részére is megköthető a lakástakarékpénztári szerződés!

Kösse meg most kedvezményes szerződéskötési díjjal lakástakarék szerződését és tervezze meg álomkonyháját!
 

Ajánlatkérés

Magyarország legbiztonságosabb hozam és tőkegarantált megtakarítási terméke a lakástakarékpénztári termék, mert:

  • OBA védelem (Országos Betétbiztosítási Alap)
  • Hozamgarancia
  • Tőkegarancia
  • Fix betéti kamatok, állami támogatás. Nincs rá hatással a gazdasági változások
  • Előre meghatározott havi befizetések és törlesztések
  • Könnyen áttekinthető és előre kiszámítható

Széles körben felhasználható!

A megtakarítást nem csak vásárlásra, építkezésre vagy felújításra lehet felhasználni, hanem bútor,  beépíthető háztartási gépek, lakásfelszerelés vásárlására, kerítés, udvar építésére, telekvásárlásra, lakásbővítésre, korszerűsítésre, sőt korábban felvett lakáscélú kölcsön előtörlesztésére, gyűjtőszámla hitel, vagy végtörlesztés keretében nyújtott hitel kiváltására is.

72.000 Ft-os állami támogatás 10 évre garantáltan biztosított. Ha most köt szerződést, akkor ez már a törvény alapján később sem változhat. Biztosítsa be magát!

Szakértőink segítenek az Ön igényeinek és pénztárcájához igazodó megoldás kiválasztásában. Ha Ön számít az hogy beruházásának a 30%-át az állam fizesse Ön helyett akkor keresse szakértőinket!

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz családnak, a döntése, akik bennünket választottak Lakástakarékpénztár szerződés megkötéséhez.

Hogyan kötheti meg Lakástakarékpénztári szerződését?

Kérje szakértőink segítségét!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen tájékoztatja a lehetőségekről és igény esetén meg is köti Önnek a szerzősést.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakértőnk személyes tanácsadása valóban ingyenes.

Ajánlatkérés