Nordkapp munkatársak

Cégünk, a Nordkapp Kft. 2007 júliusában alakult, fő tevékenységünknek a biztosításközvetítést, továbbá a hitelközvetítést, pénztári termékek értékesítését és pénzügyi tanácsadást jelöltük meg.

A magas színvonalú ügyfélkiszolgálást alapítójának csaknem két évtizedes, biztosítási területen eltöltött vezetői pályafutása és tanácsadói csapatának átlagosan tíz év feletti szakmai tapasztalata garantálja.

Kiemelkedő elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezünk a lakossági- és vállalati vagyonbiztosítások, továbbá a gépjármű biztosítások teljes palettáján, de szakértelmünk kiterjed az élet-, egészség- és balesetbiztosítások területére is.

Teljes körű tanácsadást nyújtunk és ellátjuk ügyfeleink képviseletét speciális felelősségbiztosítások (pl. könyvelői, orvosi-gyógyszerészi, építőtervezői-és kivitelezői szakmai felelősségbiztosítások) területén és pénzügyi kockázatok megoldási programjaiban (pl. vezető tisztségviselői felelősségbiztosítás, hitelbiztosítások, kezesi biztosítási konstrukciók).

Működési területünk Magyarország teljes területe, de vállaljuk magyarországi székhellyel rendelkező cégek külföldi telephelyeinek a biztosítási menedzsmentjét is.

Meglévő és potenciális ügyfeleink megtalálnak bennünket két budapesti irodánkban, amelyek a pesti és a budai oldal belvárosi, könnyen elérhető részén helyezkednek el (lásd kapcsolatok menüpont), továbbá honlapunkon keresztül gépjármű biztosításokat, lakásbiztosítást, utasbiztosításokat és munkanélküliségi kiegészítő biztosítást köthetnek egyszerűen és kényelmesen a bennünket választók.