Vállalkozások vagyonbiztosítása

A vállalkozások megalapítása és sikeres üzemeltetése során a megszerzett vagyonra vigyázni is kell. Ahhoz, hogy 100%-ban az üzleti tevékenységre lehessen koncentrálni, azaz ne kelljen azon izgulni, hogy az épület mikor gyullad ki, milyen természeti csapás miatt semmisül meg vagyontárgy, vagy áll le a termelés, vagy éppen mikor rabolnak ki. Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet életünkben. A vállalkozásra kötött vagyonbiztosítások segítenek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról kezdeni.

Szakértőink több mint 20 éves piaci tapasztalatát felhasználva vállalkozása tevékenységi köréhez igazodó biztosítási fedezetet tudunk kínálni kockázati tanácsadás keretében.

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz kis- és középvállalkozásnak a döntése, akik bennünket választottak biztosítási portfóliójuk kezelésére.

Ahány vállalkozás annyi igény, mi nem kínálunk standard termékeket, hanem minden esetben a vállalkozás valódi igényeire dolgozunk ki egyedi ajánlatot a Magyarországon jelenlévő biztosítók kínálatából.

Jelmondatunk:
Egy vállalkozás se fizessen olyan kockázatért, amely nem fenyegeti, viszont legyen lefedve minden valós veszély a legkedvezőbb áron és a legkorszerűbb szolgáltatásokkal.

Hogyan kötheti meg vagy válthatja kedvezőbb megoldásra a vállalkozása biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!

Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy több oldalas szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a jelenlegi biztosítás erősségeit és gyengeségeit, javaslatot a módosításra, valamint a biztosítók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.

Ingyenes szakvélemény kérése