Elektronikus berendezések biztosítása

A vállalkozások tevékenysége ma már elképzelhetetlen számítógépek és egyéb különböző elektronikus berendezések nélkül.
Egy káreseményt követően Ön hány napig tudna dolgozni a notebookja nélkül?

Géptörés biztosítás

A termelő tevékenység közben óhatatlanul előfordulhat, hogy egy váratlan törés vagy repedés egy egész gépsor működését megakadályozza, és így a termelés, lehetetlenné válik. A géptörés-biztosítás, fedezi a berendezés javításának, illetve pótlásának a költségeit.
Ha egy kulcsfontosságú gépe eltörik, az milyen hatással van a vállalkozása nyereségére?

Építésbiztosítás

Egy építkezés során számos váratlan esemény bekövetkezhet. Az építésbiztosítás az előkészítő munkálatoktól a kulcsátadásig fedezi a felmerülő vagyoni és felelősségi károkat.

Szerelésbiztosítás

Egy szerelési tevékenység bonyolult folyamat. Akár egyetlen gépről vagy egy egész gépsorról van szó, váratlan események mindig előfordulhatnak. A szerelésbiztosítás a szerelési beruházás teljes időtartamára védelmet nyújt.

Nemzetközi szállítmánybiztosítás  

A szállítmányozási tevékenységet folytató vállalkozásoknak, folyamatosan szembe kell nézniük azzal a kockázattal, hogy a szállított árut valamilyen kár éri. Legyen szó szárazföldi, tengeri, vagy légi fuvarozásról, nemzetközi szállítmánybiztosítás segít a kockázatok következményeinek minimalizálásában.

Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás (CMR)  

Nemzetközi fuvarozói tevékenység során a fuvarozót komoly felelősség terheli, amíg a rá bízott árut vagy eszközöket eljuttatja a címzettnek. Biztosításunk az áru átvétele és a címzettnek való átadása közötti időszakra jelent védelmet a fuvarozók számára.

A Nordkapp szakértői több mint 20 éves piaci tapasztalattal a vállalkozása tevékenységi köréhez igazodó technikai biztosítási fedezetet tudunk kínálni kockázati tanácsadás keretében.

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz kis- és középvállalkozásnak a döntése, akik bennünket választottak a technikai biztosítási portfóliójuk kezelésére is.

Ahány vállalkozás annyi igény, mi nem kínálunk standard termékeket, hanem minden esetben a vállalkozás valódi igényeire dolgozunk ki egyedi ajánlatot a Magyarországon jelenlévő biztosítók kínálatából.

Jelmondatunk:
Egy vállalkozás se fizessen olyan kockázatért, amely nem fenyegeti, viszont legyen lefedve minden valós veszély a legkedvezőbb áron és a legkorszerűbb szolgáltatásokkal.

Hogyan kötheti meg vagy válthatja kedvezőbb megoldásra a biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy több oldalas szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a jelenlegi biztosítás erősségeit és gyengeségeit, javaslatot a módosításra, valamint a biztosítók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.