A társasházak biztosítása magába foglalja a lakóközösségek, társasházi- és szövetkezeti ingatlanok biztosítását.

A legtöbb biztosító fedezetében szerepelnek a leggyakrabban előforduló kockázatok, azaz a tűz, vihar, jégverés, villámcsapás és annak indukciós hatása, felhőszakadás, robbanás és robbantás, árvíz, hónyomás, földcsuszamlás, kő- és földomlás, idegen tárgyak rádőlése, ismeretlen építmény, üreg beomlása, idegen jármű ütközése, csőtörés, földrengés, beázás, üvegtörés, zárcsere, épületrongálás, betöréses lopás, lopás és rablás.

A Nordkapp szakértő csapata évtizedes tapasztalattal kezel több száz társasház biztosítást, sőt több kollégánk aktív közös képviselőként is ismeri a társasházi közösségek mindennapos problémáit.

Ahány társasház annyi igény, mi nem kínálunk standard termékeket, hanem minden esetben a társasház valódi igényeire dolgozunk ki egyedi ajánlatot a Magyarországon jelenlévő biztosítók kínálatából.

Jelmondatunk:
Egy társasház se fizessen olyan kockázatért, amely nem fenyegeti, viszont legyen lefedve minden valós veszély a legkedvezőbb áron és a legkorszerűbb szolgáltatásokkal.

Hogyan kötheti meg vagy válthatja kedvezőbb megoldásra társasháza vagy lakóközössége biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy több oldalas szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a jelenlegi biztosítás erősségeit és gyengeségeit, javaslatot a módosításra, valamint a biztosítók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.

Ingyenes szakvélemény kérése