A kockázat, hogy valakinek kárt okozunk nem csak a foglalkozásunkkal vagy autónk üzemeltetésével kapcsolatban merülhet fel. Egy vállalkozás tevékenysége során pusztán a működésével akaratlanul is okozhat másoknak károkat. Egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris kárt okozhatunk és az így felmerülő kártérítési költségek váratlan és komoly anyagi terhet jelenthetnek. A felelősségbiztosítások védelmet nyújtanak a véletlenül elkövetett károkozás anyagi következményei ellen.

A Nordkapp szakértői több mint 20 éves piaci tapasztalattal a vállalkozása tevékenységi köréhez igazodó felelősség biztosítási fedezetet tudunk kínálni kockázati tanácsadás keretében.

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz kis- és középvállalkozásnak a döntése, akik bennünket választottak a felelősségbiztosítási portfóliójuk kezelésére is.

Ahány vállalkozás annyi igény, mi nem kínálunk standard termékeket, hanem minden esetben a vállalkozás valódi igényeire dolgozunk ki egyedi ajánlatot a Magyarországon jelenlévő biztosítók kínálatából.

Jelmondatunk:
Egy vállalkozás se fizessen olyan kockázatért, amely nem fenyegeti, viszont legyen lefedve minden valós veszély a legkedvezőbb áron és a legkorszerűbb szolgáltatásokkal.

Hogyan kötheti meg vagy válthatja kedvezőbb megoldásra a felelősségbiztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!

Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy több oldalas szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a jelenlegi biztosítás erősségeit és gyengeségeit, javaslatot a módosításra, valamint a biztosítók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.