Az állam egyre kevésbé tudja finanszírozni a nyugdíjakat ezért napjainkban az öngondoskodás szerepe felértékelődött. Korábban a fontossági sorrendnek ellet mondóan a lakosság 70%-a biztosította a lakását, 20% autóját, de életbiztosítással csak a lakosság 0,5 %-a rendelkezett!

Mára ez a trend megfordulni látszik, és egyre többen kérik szakértők segítségét azért, hogy az élethelyzetüknek legmegfelelőbb személybiztosítást tudják kiválasztani.

Szakértőink a kockázati életbiztosítás, hosszú távú megtakarítási konstrukciót tartalmazó hagyományos- és unit linked biztosítások, életjáradék biztosítások, balesetbiztosítások (akár verseny- vagy extrém sportot űző személyekre, teljes világ területi hatállyal is), tanuló balesetbiztosítások, szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítások, kórházi napi térítést, műtéti térítést, rettegett betegségre vonatkozó térítést tartalmazó egészségbiztosítások teljes palettájából állítják össze a személyre szabott portfoliót.

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz családnak a döntése, akik bennünket választottak biztosítási portfóliójuk kezelésére.

Jelmondatunk:
Ahány ember annyi élethelyzet, mi nem kínálunk standard csomagokat, hanem minden esetben az ügyfelünk valódi igényeire dolgozunk ki egyedi ajánlatot a Magyarországon jelenlévő biztosítók kínálatából.

Hogyan kötheti meg személyre szabott biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a módozati javaslatot, valamint a biztosítók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.

Ingyenes szakvélemény kérése