Az állam egyre kevésbé tudja finanszírozni a kórházakat ahol egyre siralmasabb állapotok fogadják az ellátásra szoruló betegeket, ezért napjainkban az öngondoskodás szerepe felértékelődött. A korábban súlyos hálapénzek kifizetése helyett, egyre többen választják az erre szakosodott egészségbiztosítók korszerű, ügyfélbarát szolgáltatásait.

Hallott már Ön a hosszú vizsgálati várólistákról?

Azt tudja, hogy az időben megkezdett terápia jelentősen megnöveli a teljes felépülés esélyét?

Szakértőink segítenek az Ön igényeinek és pénztárcájához igazodó megoldás kiválasztásában. Ha Önnek fontos, hogy betegség esetén a lehető leghamarabb nyerje vissza egészségét, sorban állás nélkül, korszerű ellátó intézményben, kiváló szaktudású orvosok kezelésével a korábban kifizetett hálapénzek töredékéért, akkor keresse szakértőinket!

Szakértelmünket alátámasztja annak a több száz családnak, munkavállalónak a döntése, akik bennünket választottak egészségük megőrzése érdekében.

Jelmondatunk:
Ahány ember annyi élethelyzet, mi nem kínálunk standard csomagokat, hanem minden esetben az ügyfelünk valódi igényeire dolgozunk ki egyedi megoldásokat a Magyarországon jelenlévő szolgáltatók kínálatából.

Hogyan kötheti meg személyre szabott biztosítását?

Igényelje meg ingyenes szakvéleményünket!
Szakértő kollégánk egy helyszínen történt konzultációt követően, térítésmentesen egy szakértői véleményt ad át mely tartalmazza a portfolió javaslatot, valamint a szolgáltatók árajánlatát.
Természetesen ez nem jelent semmilyen kötelezettséget, szakvélemény szolgáltatásunk valóban ingyenes.

Ingyenes szakvélemény kérése