A korábbi kormányrendelet módosításnak köszönhetően már egyre kevesebb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (GFB) évfordulója esik az év végére, de azért még mindig jelentős azon szerződések száma, amelyek évfordulója január 1.

A GFB évfordulójának a dátumát ellenőrizheti a biztosítótól kapott díjigazoláson is, amit az autósok általában forgalmi engedély tokjában tartanak, valamint a biztosító által megküldött díjértesítő levélen is. Ha ezen iratok egyike sem áll rendelkezésére, akkor nyugodtan érdeklődhet az alkuszánál, vagy a biztosítója telefonos ügyfélszolgálatán is.

A GFB évfordulóját nagyon fontos szem előtt tartani, mert aki kifut az időből és nem vált a szerződés szerint lehetővé tett időben, az bizony elesik attól a lehetőségtől, hogy akár lényegesen kedvezőbb díjon szerződjön egy másik biztosítóhoz. Természetesen az is egy lehetőség, hogy valaki felkeres minden biztosítót és úgy tájékozódik a lehetőségekről, de aki igazán pénzt és időt akar megspórolni az egy biztosítási alkusztól kér díjmentes tanácsadást, aki természetesen szükség esetén segít a korábbi szerződés felmondásában és közreműködik az új kedvezőbb szerződés megkötése során is.

A Nordkapp Brókerház szakértői készséggel állnak az Ön segítségére is, hogy mindig az igényeinek megfelelő, legkedvezőbb árfekvésű biztosítással rendelkezzen. Kérje szakértőnket most!